Express
Vrácení zdarma!
Klara
Klara
Klara
Klara
DEAL
686
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Klara

Doporu1 481,00 Kč

1 249,00 Kč

Produkt je dostupný skladem! Odeslání do 24 hodin
Expresní doprava!
Vrácení zdarma! 365 dní
Visa
Mastercard
Trustly
PayPal
DHL Express

Informace o produktu

Číslo položky:46112-00
Oddělení:
Ženy
Skupina produktů:
Lodičky
Kategorie:
podpatky
Barva:
Hnědý,
Černá
Materiál vnější:
Kůže
Podešev boty:
Syntetický
Typ produktu:
Obuv

Klara

S nočními černými koženými přezkami a pevnou stahovací šňůrkou jsou přezky Mohedat pantofle Klara aktuální a příjemně šetřící. Obliba dřeváků s podpatky v posledních letech enormně vzrostla a švédský Mohedatoffeln patří ke špičce mezi návrháři.

Vzdušné s kůží

Tento dřevák má otevřenou špičku s pletenou přední částí a je vyroben z pravé nubukové kůže. Pomocí přezky si sandál snadno upravíte podle vlastního vkusu a velikosti. Podpatek je vysoký 5 centimetrů a sandál je ručně vyrobený.

Mohedatoffeln – švédský úspěch

Moheda je švédský výrobce dřeváků, který vznikl v polovině 19. století a od té doby se stal jedním z předních švédských výrobců obuvi. Ještě před pár lety se dřeváky předávaly učitelům ručních prací a středověkému týdnu, ale pak se to obrátilo. Dnes jsou dřevěné sandály dány pro útulný bohémský vzhled, ale také praktické, protože se o ně snadno pečuje. Díky značce Moheda a pantoflíčku Moheda se Moheda stala jednou z úspěšnějších značek Švédska.

Čistěte a pečujte o své pantofle Moheda Klára

O koženou přezku je pečováno jako o ostatní kůže, je mazána tukem a impregnována, aby byla chráněna před vlhkostí a nečistotami. Dřevěná část sandálu se snadno čistí vodou a případně trochou mýdla. Výborné je také jemně použít brusný papír, abyste se zbavili drobných škrábanců či stop – ale pozor.

Pomozte ostatním, podělte se o svůj názor

VisaMastercardTrustlyPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-CZ@footway.com - (+44)800 098 8300
Czech republic